Var med och utveckla framtidens akutsjukvård

Är du vår nya medarbetare?


Aweria är Sveriges första specialutvecklade IT-plattform för akutsjukvård. Det är en ny typ av system som skapar en samlad bild av alla informationsflöden kring den akuta patienten. Det fungerar som ett verksamhetsstöd dygnet runt för läkare och vårdpersonal, och leder till förbättrad logistik och vårdekonomi för landstingen. Inom denna nisch är Aweria det ledande systemet i Sverige. Den andra generationen av systemet finns idag i två landsting och är nu under införande på flera ställen i landet.

Vad sägs om att få vidareutveckla en ledande produkt samt skapa nya applikationer från grunden i modern teknik? Vill du samtidigt vara med och utveckla framtidens akutsjukvård med IT i världsklass? Då är du välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Vi arbetar med agila processer och moderna tekniker och verktyg som Octopus Deploy, Facebook React/ Redux och HTML5; samtidigt som en stor del av mjukvaran är utvecklad i C# och Silverlight. Just nu befinner vi oss i ett utmanande teknikskifte, där det pågår utveckling av flera nya klientapplikationer på en ny plattform som på sikt ska ersätta den befintliga. Dessutom pågår ett spännande projekt där applikationens användargränssnitt homogeniseras över olika devices. Alla nya applikationer ska innehålla ett rikt gränssnitt med dynamisk, asynkron uppdatering som ska klara av push-notifieringar och offlineläge. Dessa utvecklas i HTML med stöd av Facebook React/ Redux.

Telefon: 0704-49 80 98   E-post: karl.ahlstedt@aweria.com

Boka demo

Kostnadsfri demonstration


Se hur Aweria-plattformen fungerar i verkligheten. Vi kommer gärna och demonstrerar systemet hos er!

Boka